Kamut je prapůvodní druh pšenice, který neprošel procesem hybridizace či genetických úprav. Jeho pěstování nebylo dotčeno moderními zemědělskými postupy, a tak si zachoval své původní
Kamut je stará odrůda pšenice, která nebyla v průběhu staletí šlechtěna. Má široké využití v kuchyni. Vyrobíte si z ní celozrnnou mouku nebo ji můžete uvařit jako přílohu. Hodí se také jako zavářka či
Celé zrno pšenice v biokvalitě. Široké využití v kuchyni. Vyrobíte si z něj celozrnnou mouku nebo ho můžete uvařit jako přílohu. Hodí se také jako zavářka či součást nádivky.Složení:PŠENICE ozimá*.
Bezpluchý oves v bio kvalitě. Nemá kolem zrna obaly jako běžný oves. V kuchyni ho využijete podobně jako rýži.Složení:OVES bezpluchý*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Nešlechtěná prastará obilovina v biokvalitě. Zrno využijete v teplé kuchyni především do polévek, zeleninových jídel či jako přílohu. Ze špaldy lze připravit i sladkou pomazánku nebo ovocný
Pšenice špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, tudíž si zachovala mnoho důležitých a cenných látek. Špalda obsahuje zejména hodně hořčíku a vitaminů skupiny B.Složení:PŠENICE špalda*.
V celém zrnu pšenice se nachází důležité živiny – včetně vlákniny. Sacharidy tvoří až 62 % zrna. Většinou se vyskytují ve formě škrobu a jen asi 1 až 2 % tvoří jednoduché cukry.Složení:Pšenice ozimá,
Žito je svým složením podobné pšenici. Je bohaté na fosfor, hořčík, železo, zinek, selen a jiné stopové prvky. Konzumace žita příznivě působí na pružnost artérií a krevní oběh.Složení:Žito ozimé,
Oves je obilí nejbohatší na živiny. Obsahuje přibližně dvakrát více tuků než pšenice, více proteinů a sacharidů. Je velmi bohatý na fosfor, železo (více než maso) a vitamin B1.Složení:Oves bezpluchý*.
Popcorn se připravuje ze zvláštního druhu kukuřice s tvrdou slupkou. Při zahřívání vzniká uvnitř zrna tlak, jenž ho roztrhne, přičemž se vnitřní část zrna obsahující škrob a proteiny dostane
Připravte si domácí popcorn v biokvalitě. Můžete ho udělat naslano i nasladko. Oblíbená pochoutka k filmu. Snadná a rychlá příprava v hrnci nebo mikrovlnce.Složení:Kukuřice*. Může obsahovat stopy
Nešlechtěná prastará obilovina v biokvalitě. Zrno využijete v teplé kuchyni především do polévek, zeleninových jídel či jako přílohu. Ze špaldy lze připravit i sladkou pomazánku nebo ovocný
Pololoupaná kulatozrnná rýže je proti bílé rýži bohatší na vitaminy a minerály, Pololoupaná kulatozrnná rýže se při vaření mírně rozevírá a po uvaření je lehce kašovitá.Složení:Rýže, produkt
Pololoupaná dlouhozrnná rýže je proti bílé rýži bohatší na vitaminy a minerály. Rýže je lehce stravitelná potravina, která vyvolává pocit nasycení.Složení:rýže dlouhozrnná*. *produkt kontrolovaného
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Doporučují se lidem s onemocněním žaludku a slinivky. V kuchyni mají velmi široké využití.Složení:jáhly - proso loupané*.
Kulatozrnná rýže je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální na přípravu italského “rissota”. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v
Rýže s dlouhými, špičatými zrníčky v biokvalitě. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. V české kuchyni je to velmi oblíbený typ rýže. Při správné přípravě se neslepuje.Složení:Rýže
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti
Pohankové kroupy zvolte tehdy, když chcete mít konzistenci oddělených zrnek, například při přípravě přílohy nebo pokud chcete jídlu dodat strukturu. Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina,
Pohanka je přirozeně bezlepková plodina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je všestranné – hodí se do pomazánek, placiček se zeleninou, na přípravu kaše…Složení:Pohanka
Neloupaná pohanka není určena k vaření, ale k pěstování natě a na přípravu čaje. Vyražené zelené lupení pak přidávejte do smoothies, polévek nebo pomazánek.Složení:Pohanka setá*. Může obsahovat stopy
Pohanka je vysoce nutričně a dieteticky hodnotná plodina. Je významným zdrojem vlákniny, minerálních látek a vitamínů (zejména vitamínů řady B a vitaminu E). Pohanka je přirozeně
Pohanka je vysoce nutričně a dieteticky hodnotná plodina. Je významným zdrojem vlákniny, minerálních látek a vitamínů (zejména vitamínů řady B a vitaminu E). Pohanka je přirozeně
Pohanka je vysoce nutričně a dieteticky hodnotná plodina. Je významným zdrojem vlákniny, minerálních látek a vitamínů (zejména vitamínů řady B a vitaminu E). Pohanka je přirozeně
Rýže basmati patří mezi dlouhozrnné druhy rýže. Vyniká jemnou vůní a chutí. Její zrna se po uvaření nelepí. Můžeme ji použít jako přílohu či hlavní jídlo, ale také do studených jídel.Složení:rýže
Hnědá rýže basmati vyniká jemnou vůní a chutí a vyšším obsahem živin. Můžeme ji použít jako přílohu či hlavní jídlo, ale také do studených jídel, např. rýžových salátů.Složení:rýže basmati
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himálají. Basmati je také
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himalájí. Basmati je také přirozeně
Kulatozrnná rýže je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální na přípravu italského “rissota”. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v
Tříbarevná rýže se skládá z natural dlouhozrnné rýže, červené rýže a černé rýže. Exotická kombinace skvělých chutí a vzhledu dodá vašim pokrmům na originalitě. V biokvalitě.Složení:Rýže dlouhozrnná
Černá rýže dlouhozrnná rýže natural v bio kvalitě. Má široké využití v kuchyni jako exotická příloha, do salátu nebo rizota. Po uvaření získá krásnou nafialovělou barvu a oříškovou chuť. Doporučujeme
Červená rýže je přirozeně bezlepková. Je příjemně křupavá a má oříškovou chuť i vůni. Po uvaření vydrží déle chutná, než běžná bílá rýže, ale v kuchyni má stejně široké využití. Vychutnejte si ji
Amarant je přirozeně bezlepková pseudoobilovina. Dobře se kombinuje s rýží a jinými obilovinami. Lze z něj udělat domácí popcorn nebo připravit skvělé rizoto. Vychutnejte si ho v
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti
Pohankové kroupy zvolte tehdy, když chcete mít konzistenci oddělených zrnek, například při přípravě přílohy nebo pokud chcete jídlu dodat strukturu. Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina,
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himalájí. Basmati je také
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. Jedná se o rýži v biokvalitě z podhůří Himalájí. Basmati je také přirozeně
Rýže s dlouhými, špičatými zrníčky v biokvalitě. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. V české kuchyni je to velmi oblíbený typ rýže. Při správné přípravě se neslepuje.Složení:Rýže
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v
Tříbarevná rýže se skládá z natural dlouhozrnné rýže, červené rýže a černé rýže. Exotická kombinace skvělých chutí a vzhledu dodá vašim pokrmům na originalitě. V biokvalitě.Složení:Rýže dlouhozrnná
Rýže parboiled v biokvalitě. Rychle uvařená, výborně chutná a nemusíte se bát, že byste ji rozvařili. Hodí se hlavně jako příloha nebo jako součást salátů, kterým dodá zajímavou chuť, texturu i
Rýže parboiled v biokvalitě. Rychle uvařená, výborně chutná a nemusíte se bát, že byste ji rozvařili. Hodí se hlavně jako příloha nebo jako součást salátů, kterým dodá zajímavou chuť, texturu i
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Rýže basmati je typická dlouhými zrny a jemnou oříškovou vůní. V kuchyni doceníte především její nelepivost a krátkou dobu přípravy. Basmati je přirozeně bezlepková. Vychutnejte si ji v
Jasmínová rýže v biokvalitě s jemnou přirozenou vůní květin. Tradiční součást asijské kuchyně. Po uvaření je lepivější, hodí se tedy k omáčkám. Rýže má lehce nasládlou chuť, využijete ji proto i v
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti
Pohankové kroupy zvolte tehdy, když chcete mít konzistenci oddělených zrnek, například při přípravě přílohy nebo pokud chcete jídlu dodat strukturu. Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina,
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Doporučují se lidem s onemocněním žaludku a slinivky. V kuchyni mají velmi široké využití.Složení:jáhly. Může obsahovat
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano. Po namáčení má využití i v raw stravě, třeba
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové. Potěší vás jejich snadná příprava a široké využití v kuchyni. Jsou skvělým základem pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno stravitelná.
Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy). Neobsahuje lepek a je velmi snadno